برچسب عنوان
توضیحات عکس

ساس

قبل از آنکه به سراغ بخش درمانی و ریشه کنی این حشره برویم باید علت پیدایش آن را بدانیم تا بتوانیم از رویش مجدد آن جلوگیری کنیم. برای آنکه بدانیم  ساس از کجا میاد  باید منبع و محل زندگی ساس را کشف کنیم. علت پیدایش، نحوه فعالیت و‌ تکثیر همگی در رشد این حشره موثر هستند. مکان هایی مانند صندلی های چوبی، مبلمان ، کمد، تخت، تشک و فرش ها، بیشترین فعالیت ساس را در‌ بردارند. به عبارتی دیگر ساس نیاز به فعالیت در مکانی تاریک داشته تا بتواند بهترین رشد و تکثیر خود را داشته باشد.
البته باید این نکته را نیز در نظر بدارید که ساس ها ممکن است در هر محیطی فعالیت داشته باشند. آنها می توانند در مکان هایی که انسان در آن حضور مکرر دارند به خوبی رشد و تکثیر داشته زیرا منبع تغذیه اصلی آن خون انسان است و مانند حشرات موذی دیگر نیش های گزنده داشته و از خون انسان یا هر حیوان دیگری تغذیه می‌کنند.

ساس از کجا میاد ؟

برای پاسخ به این سوال باید گفت که این حشره موذی از طریق مبلمان ، رختخواب ، وسایل دست دوم می‌تواند در خانه و مکانهای مختلف انتقال پیدا کند. سعی کنید هیچگاه رختخواب یا وسایلی که انسان به شکل مکرر با آن سر و کار دارد در محیط های آلوده قرار‌ ندهید. از دیگر راه های انتقال این حشره موذی دام ها و حیوانات هستند.

نشانه های هجوم ساس چیست؟

لکه های تیره یا خون بر روی وسایل هایی مانند تشک خواب، ملافه ها، چوب ها، گزیدگی های مکرر و سوزش دار که اثری از نیش را بر روی پوست ایجاد نمی‌کند یا خارش شدید پوست بدن هنگام مواجهه با وسایلی که قبلا هیچگاه حساسیت برای شما نداشت می‌تواند نشانه های هجوم این حشره باشد.
ساس ها جثه بسیار ریزی دارند و به سرعت تخمک گذاری کرده و تخم های خود را در محل های تاریک مانند درزها و شکاف های در و دیوار، عمیق فرش ها، زیر تختخواب و لای ملافه ها قرار داده تا بتوانند به خوبی رشد کنند.

مشکلاتی که ساس ایجاد می‌کند؟

مشکلاتی که این حشره موذی برای افراد به وجود می‌آورد به دلیل جسته بسیار ریزی که دارد است. زیرا چشم غیر مصلح قادر به دیدن این موجود نبوده و در صورتیکه به موقع ریشه کنی نشود و سمپاشی صورت نگیرد مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. ایجاد آلرژی های خطرناک، مشکلات تنفسی، بیماری های پوستی شدید به خصوص برای کودکان، گذاشتن آثار زخم های عمیق به علت گزیدن و خارش شدید، ایجاد نقطه های قرمز بر روی پوست که خارش بالایی دارد، جوش های ریز حساسیتی همگی از مشکلاتی است که در اثر حضور ساس و عدم راه های مقابله با آن به وجود می‌آید.

راه های مقابله با ساس

برای آنکه بتوانیم ساس ها را از بین برده و از تکثیر آن جلوگیری کنیم باید به چند نکته توجه کنیم که عبارت اند از:

  • سمپاشی منازل
  • نظافت مکرر و همیشگی منازل
  • شستن تشک ها و وسایل خواب با شوینده های قوی
  • بستن ترک ها و درزهای دیوارها
  • خود‌داری از خرید لوازم دست دوم یا حداقل نظافت آنها قبل از ورود به منزل
  • خارج کردن کارتن و لوازم چوبی قدیمی

یکی از اصلی ترین راه ها برای ریشه کنی این حشرات موذی، سمپاشی منازل و مکانهای تحت هجوم است.

                                                    

در خبرنامه ما عضو شوید